Iräye oogcreme

Artikel 1 van 11
€ 105,00 (inclusief btw)

HET LYMPHATIC™ COMPLEX, KORT UITGELEGD:

 

Ons lymfestelsel is verantwoordelijk voor het op natuurlijke wijze ontdoen van ons lichaam van giftig huidafval. Door deze afvalproducten uit ons huidweefsel te verwijderen, pompt u. De lymfevaten die tussen onze opperhuid en het onderhuidse vet liggen, pompen dit overtollige vocht weg, wat niet alleen de afbraak van collageenvezels vertraagt, maar ook het herstelvermogen van de huid verbetert.

Door de jaren heen zijn er ruim 2.200 plantenextracten ontwikkeld door Dr. Detmar en dr. Gousopoulos screende totdat ze de perfecte formule vonden. Het gepatenteerde LYMPHACTIVE™ Complex kan de lymfefunctie met bijna 300% stimuleren.

Het ‘Science of Radiance’-effect manifesteert zich op drie manieren voor de huid:

ZUIVEREN: Verhoogde lymfatische activiteit verwijdert gifstoffen en ander metabolisch “afval” van de huid, wat resulteert in een stralendere teint.

BOOST: Celvernieuwing, microcirculatie, vochtbalans en opname van voedingsstoffen van de huid worden verbeterd.

BESCHERMEN: Door het verwijderen van schadelijke stoffen worden ontstekingsprocessen verminderd en wordt de afbraak van collageen en elastine vertraagd, waardoor verdere schade aan de huidstructuur zelf (inclusief de lymfevaten) kan worden vermeden.

 

Depuff

De verbeterde lymfatische activiteit bevordert de afvoer van overtollig vocht in de huid, vermindert wallen en zorgt voor een egale en gedefinieerde teint.

Verhelderend

Door de lymfatische activiteit en microcirculatie rond de ogen te verbeteren, wordt het vermogen van de huid om voedingsstoffen op te nemen verbeterd, waardoor de antioxiderende, verhelderende ingrediënten van de oogcrème, zoals cafeïne en vitamine C, beter kunnen doordringen en effectiever werken.

Aanspanning

De verwijdering van gifstoffen en ontstekingsbevorderende factoren uit de huid via het lymfestelsel helpt om de natuurlijke afbraak van collageen- en elastinevezels rond de ogen te vertragen. Tegelijkertijd stimuleert onze zachte plantaardige Bio-Retinol de collageenproductie, waardoor de huid steviger en strakker wordt en fijne lijntjes en kraaienpootjes minder zichtbaar worden.

INGREDIËNT LYMPHACTIVE™ COMPLEX

Gebaseerd op meer dan 20 jaar onderzoek, activeert en ondersteunt ons gepatenteerde plantaardige complex de natuurlijke reinigingsprocessen van je huid.

EXTRACT VAN STRUIKPRUIM

Deze krachtige antioxidant heeft een wereldwijd ongeëvenaard vitamine C-gehalte, beschermt de huid en zorgt voor een stralende en energieke teint.

BIO-RETINOL

Deze zachte plantaardige retinol stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine en vermindert kraaienpootjes en fijne lijntjes.

CAFFEINE

Een energieke antioxidant die de huid verstevigt en ontzwelt.

© 2020 - 2024 Webshop Schoonheidssalon La Perle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel