Remmunity handcreme

Artikel 1 van 1
€ 19,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 20 stuks

IMMUNITY-BOOSTING SKINCARE

Onze huid is een belangrijk afweermechanisme in de strijd tegen invloeden van buitenaf. Het is een soort van eerstelijnsverdediger dat ons beschermt tegen externe agressors zoals bacteriën en virussen. Remmunity is de eerste, significante stap richting immunity-boosting skincare.

 

Deze 3-in-1 beschermende handcrème vormt een onzichtbare beschermlaag over de huid waardoor bacteriën en virussen worden gedood en afgestoten. Garantie op veilige en beschermde handen, gedurende 5 uur lang. 

 

GEBRUIKSAANWIJZING

Om de beste resultaten van Remmunity Invisible Gloves te garanderen is het belangrijk om rekening te houden met de volgende stappen:

  1. Was vooraf uw handen grondig met zeep en droog uw handen af.
  2. Knijp een kleine hoeveelheid van het product op uw handen. We raden aan om een hoeveelheid te gebruiken ter grootte van een erwt (voor beide handen). Minder product zal te weinig zijn om de handen voldoende te beschermen en te veel van het product gaat voor een kleverig gevoel zorgen.
  3. Wrijf de crème goed in en zorg ervoor dat u alle zones, zoals de vingernagels (inclusief de nagelriemen) en de polsen, afdekt.
  4. Laat het product 2-3 minuten drogen, zodat de crème niet meer kleverig aanvoelt. De waterdichte formule van de crème laat de huid ademen, terwijl het de huid ook beschermt.

how_to_use_remmunity_invisible_gloves_480x480.jpg.webp

 

 

Product details:

 

NATUURLIJKE ANTISEPTICA ALS BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Remmunity Invisible Gloves is rijk aan hydraterende, actieve stoffen en natuurlijke antiseptica die voor een onmiddellijke bescherming zorgen. 

Tea-tree olie (Melaleuca alternifolia) is een van de sterkste natuurlijke antioxidanten die bacteriën en virussen neutraliseert en vernietigt.

Veenbessen (Vaccinium macrocarpon) hebben aangetoond dat ze bacteriën neutraliseren en de natuurlijke barrière van de huid stimuleren omdat ze rijk zijn aan Vitamine C en antioxidanten.

Zink is essentieel als we het over ons immuunsysteem hebben. Het versterkt het immuunsysteem en houdt ziektekiemen tegen.

 

BESTRIJDT, VOORKOMT & BESCHERMT

Remmunity Invisibe Gloves combineert de voordelen van drie producten in één:

  • Bestrijdt bacteriën en virussen als een alcohol gel
  • Voorkomt droge handen en huidirritatie als een voedende handcrème 
  • Beschermt tegen ziektekiemen als een beschermende handschoen
© 2020 - 2021 Webshop Schoonheidssalon La Perle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel