Lift up spray, voelt direct comfortabel aan en krijgt een mooie glow

Vorige Artikel 4 van 4
€ 75,00 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Lift Up Serum-Spray van A/N/G Cosmetics verzorgt de huid optimaal met oplosbaar collageen. Het geeft alle benefits van een serum. De huid voelt direct comfortabel aan en krijgt een mooie glow. Lift Up Serum­ Spray kan een dagcrème vervangen.

Deze nummer 2 in de Essentials lijn van A/N/G Cosmetics is weer net zo innovatief en effectief als de nr. 1: de onvolprezen Lift Up Eye Treatment, eyesheet treatmentmasks met collageenvezel.

Waarom:
Een drukke lifestyle laat zichtbare tekenen achter op de huid. Deze wordt vaal en droger en rimpeltjes worden prominenter. Collageen is een belangrijke lichaamseigen stof die de huid soepel en stevig houdt. De aanmaak ervan neemt helaas met de jaren af. Het Triple Action Collageen in Lift Up Serum-Spray stimuleert de eigen collageenaanmaak. Lijntjes en rimpeltjes verminderen, de huid wordt steviger en soepel en krijgt een mooie glow.

Voor wie:
Geschikt voor alle huidtypen, huidskleuren en alle leeftijden, voor vrouwen èn mannen.

Hoe:
Lift Up Serum Spray kan 's morgens en 's avonds gebruikt worden op een gereinigde huid als eerste of laatste stap in de huidverzorging. Maar ook tussendoor, bijvoorbeeld na het sporten, een yogales of als opfrisser tijdens een 4 o'clock dip. De spray kan gewoon over make­ up heen gebruikt worden en geeft dan een mooie gloed.

Lift Up Serum-Spray trekt snel in. Gebruik 3-6 spraytjes rechtstreeks op het gezicht, de hals en decolleté en klop snel even in met de vingertoppen. Vermijd gebruik op de wimpers.

© 2020 - 2021 Webshop Schoonheidssalon La Perle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel